Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Uudistu & löydä harmonia Japanilaishenkisessä kylpylähotellissa

Yasuragi Hasseludden on ainutlaatuinen helmi vain 20-30 minuutin ajo- tai laivamatkan päässä Tukholman keskustasta. Hasseludden-hotellissa ryhmänne saa päälleen japanilaiset Yukata-asut, joita pidetään niin aterioilla, ihanassa kylpylässä, hotellin japanilaisessa puutarhassa kuin kokoushuoneissakin. Hotellin ilmapiiri on erittäin rauhoittava ja inspiroiva – täydellinen paikka tehdä uusia innovaatioita ja löytää ryhmän yhteinen sävel.

Malliohjelma

PÄIVÄ 1
Tukholmaan lähtö laivalla.
PÄIVÄ 2
Kuljetus Yasuragi Hasseludden hotelliin Tukholman bussilla tai veneellä. Hotelliin tullessa ryhmänne saa päälleen japanilaiset Yukata-asut, joita pidetään koko hotelllissa olon aikana myös yleisissä tiloissa. Kokous hotellin kokoushuoneessa tai vaikkapa hotellin tatamipohjaisessa aktiviteettihuoneessa lattialla istuen. Lounas hotellin ravintolassa. Kokouksen päätyttyä rentoutuminen hotellin kylpylän ulkoaltaassa kauniista merinäköaloista nauttien. Illallinen erittäin suositussa Teppanyaki –ravintolassa hotellissa. Yöpyminen japanilaistyylisissä tatamihuoneissa tai länsimaisissa huoneissa.
PÄIVÄ 3
Hyvin nukutun yön ja aamiaisen jälkeen Zenenergia –tunti tai sushin valmistuskurssi. Lounas hotellissa. Nauti hotellin kauniista japanilaisesta puutarhasta – loppukokouksen voiviettää myös täällä. Kuljetus laivalle, jossa illalinen ja majoitus.
PÄIVÄ 4
Tulo Helsinkiin.

Pyydä tarjous