Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Kannustematka täynnä elämyksiä ja Lapin lumoa

PÄIVÄ 1
Moottorikelkoilla kuljetus kaupunkiin, tervetuloillallinen Lumimaassa Bussin sijaan hyppäämme vaatteidenvaihdon jälkeen moottorikelkoilla kaupunkiin lumisia metsäreittejä ja jokea pitkin Iltapäivällä kokoustila käytössänne hotellin kokouskeskuksessa. Tervetuloillallinen Lumimaan lumiravintolassa, missä seinät, katto ja lattia on tehty lumesta ja pöydät jäästä. Tervetulojuomana vodkaa jäästä tehdyssä lasissa. Menukortit voidaan tehdä jäästä ja varustaa yrityksen logolla. Majoitus keskustahotellissa tai mökeissä Ounasvaaralla.
PÄIVÄ 2 Talviolympialaiset, jäärallia, illallinen Metsäkartanossa
Lähtö talviolympialaisiin bussilla tai moottorikelkoilla.
Kisat käydään hauskoissa lajeissa kuten tandemhiihto, lumikenkäviesti, lassonheitto, mönkkäritaitorata, jäägolf ja huippuna ralliajokisa jäällä. Paras joukkue palkitaan palkintopallilla.
Lounas nautitaan kodassa tulen äärellä. Illalllinen tunnelmallisesssa metsäkartanossa.
PÄIVÄ 3 Jäänmurtajaristeily, Kemin lumilinna ja jäähyväisillallinen
Aamiaisen jälkeen kuljetus Rovaniemeltä Kemiin (1,5 tuntia). Perille tultaessa moottorikelkkasafari merelle, josta jäänmurtaja Sampo noukkii kelkkailijat kyytiinsä. Risteilyn aikana ryhmälle esitellään alusta ja nautitaan lounasta. Lopuksi hullunhauskaa kellumista avannossa kuivapuvut päällä. Uinnin jälkeen moottorikelkat odottavat jään pälllä ja matka jatkuu kelkoilla. Matkalla käydään poromiehen leirillä ajamassa poroilla ja nautitaan nokipannukahvit kodassa. Vierailu Kemin lumilinnaan,näe taianomainen kappeli, lumihotelli, lumiravintola ja jäägalleria. (Ryhmä voi myös majoittua lumilinnan lumihuoneissa, joissa nukutaan lämpimissä untuvamakuupusseissa.) Matka jatkuu takaisin Rovaniemelle tilausbussilla. Illalla kuljetus Napapiirille. Illallinen elämyksellisessä hirsitalossa, jossa linnut laulavat ja puro solisee keskellä taloa. Isäntä toivottaa vieraat tervetulleeksi mahtavalla kantelemusiikilla. Herkullinen illallinen tarjoillaan pöytiin.
PÄIVÄ 4
Aamiaisen jälkeen kuljetus huskytarhalle, jossa huskyt odottavat jo malttamattomina tulevaa ajoa. Vauhdikkaan huskysafarin jälkeen nautitaan poronkäristykset ja kahvit kotaravintolassa ennen lentokentälle lähtöä.