Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Luova kokous meren rannalla

Haluaako yrityksenne luovan kokouksen, jossa paikka ja ohjelma mahdollistavat uusien ideoiden syntymisen mahdollisimman tehokkaasti? Mahdollisuuksia on lukuisia, tässä yksi The Travel Experiencen suosittelema kokonaisuus.

Päivä alkaa ribvenekuljetuksella kauppatorilta. Turvaohjeistuksen jälkeen puetaan suojavarusteet ja matka voi alkaa. Vauhdin huumaan päästään merellä ja kauniita maisemia riittää matkalla Porkkalan suuntaan.
Perillä Snappertunassa ollaan pikavauhtia.

Calliolan tunnelmallinen kokouskeskus mökkeineen on ideaali paikka ideoida luonnon rauhassa meren äärellä. Eri kokoisia kokoustiloja on rakennettu mm entiseen navettaan. Isoimpaan tilaan mahtuu maksimissaan 70 henkeä.
Kokouksen jälkeen sauna ja uinti virkistävät ja illallinen maistuu varmasti. Kokouksen lisäksi ohjelmaan voidaan ottaa melontaa tai vaikkapa kokkisota. Majoitus on mukavissa rantahuviloissa ja huoneistoissa kaikki lähellä toisiaan.
Seuraavana päivänä kokous jatkuu ja kokoustarjoilut pelaavat. Kokouksen väliajalla intialainen päähieronta saa veren kiertämään ja ajatukset liikkeelle.

Päivän lopussa kuljetus takaisin Helsinkiin tilausbussilla tai tilausvesibussilla. Jotta myös kuljetus olisi elämyksellinen, kutsutaan kuljetukseen koomikko, joka saa osallistujat nauramaan aina kotiin saakka.

Kokous- ja kannustematka Pietariin
Etsittekö uutta kohdetta kokous- ja kannustematkaanne varten? Pietari on edelleen monille suomalaisillekin tuntematon vierailukohde ja kansainvälisille vieraille & kolleegoille varmasti mielenkiintoinen ja jännittävä kaupunki.

Junamatka alkaa kokoussalongissa Sibelius-junassa. Junan tullessa asemalle kuljetus hotelliin. Holiday Club St.Petersburg on juuri avattu hotelli ja sijaitsee keskustassa rauhallisella Vasilin saarella, kävelymatkan päässä mm maailman kuulusta Hermitage museosta. Hotellissa on 271 huonetta, 5 sviittiä ja 26 viikko-osakehuoneistoa, kaupunkikylpylä ja saunamaailma sekä 2 ravintolaa, 4 baaria ja kahvila. Hotellissa voi kylpylän lisäksi myös pelata biljardia tai keilata, käyttää kuntosalia tai golfsimulaattoria.

3 päivän pakettiin voi kuulua esimerkiksi 2 x puolen päivän kokous hotellissa, käynti Hermitage museossa oppaan kanssa ja retki mahtavaan Pietarhoviin ja sen puistoihin vesibussilla sekä tunnelmallisia hetkiä Marinsky teatterissa ja paikallisissa ravintoloissa. Lisää elämyksiä voidaan järjestää vuokraamalla joku ylhäisölle kuulunut palatsi ja järjestämällä sinne gaalaillallinen yksityisine konsertteineen ja gourmet tason tarjoiluineen.

Pyydä tarjous