Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Luovuustyöpaja

Luovuudella voidaan kehittää niin yrityksen työilmapiiriä kuin tuotteistaa uusia palveluja. Työpaja auttaa osallistujia tunnistamaan oman roolinsa organisaationsa innovatiivisuuden edellytysten rakentajana sekä virittää osallistujat yhteiselle luovuuden taajuudelle osallistavien harjoitusten myötä. Ohjelma (suomeksi tai englanniksi) rakentuu innovatiivisuuteen, rohkeuteen ja yrittäjähenkisyyteen kannustavan alustuksen (Kaipaus-tuoksukorujen luoja, yrittäjä Tuula Antola) ja osallistavien harjoitusten vuoropuheluna (vuorovaikutuskouluttaja Simo Routarinne).

Luovuustyöpajan pitopaikka valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan luovuutta tukevassa paikassa - esimerkiksi taiteilijan ateljeessa, metsän siimeksessä tai saarella. Ohjelmaan voidaan lisätä esim taidepaussi tai kokkikoulu, vene- tai bussikuljetukset ja majoitus.

Esimerkkipaketti luovuustyöpajasta:

Lähtö Helsingistä ribveneellä.

Tulo saareen, jossa luovuuskoulutus alkaa.

Alustuksen jälkeen vuorovaikutuskouluttaja alkaa työstämään ryhmän omia luovuustekniikoita ja houkuttelemaan osallistujien luovuuden esiin. On myös mahdollista ottaa yrityksen oma konkreettinen ongelma tai kehityskohde työstettäväksi. Koulutuksen välissä nautitaan herkullinen lounas ja nautitaan kauniista ympäröivästä luonnosta.

Päivän lopuksi taidepaussi, jonka aikana osallistujat voivat tehdä jotain käsillään ja luoda konkreettisesti jotain uutta. Saunominen ja illallinen saarella tai kuljetus takaisin.

Pyydä tarjous