Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Helsinki: Vauhtia ja elämyksiä - “BEST OF HELSINKI” - Kilpailun voittaja 2008

Tämä ohjelma jättää kansainvälisille vieraille Suomesta, Helsingistä ja isännöivästä yrityksestä aktiivisen, luovan ja hauskan muistijäljen, joka ei unohdu aikojen saatossa. Ohjelmaa voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden, aikataulun ja budjetin mukaan.

Malliohjelma

Päivä 1
Kuljetus satamaan, josta vesibussikuljetus Suomenlinnaan – UNESCON maailmanperintölistalla olevaan kulttuurikohteeseen.
Ruotumiehet hauskuuttaa ryhmää kanuunan ampumisseremonialla Suomenlinnaan tullessa.

Kokous ainutlaatuisissa Suomenlinnan kokoustiloissa, jonka jälkeen nautitaan herkullinen illallinen Pirunkirkossa.

Illallisen jälkeen nautitaan Suomen kesäyön valoisuudesta Keskiyön Kuunariristeilyllä. Kuohuviinitarjoilu on järjestetty laivan kannella ja hanurin soittaja innostaa ryhmän laulamaan.

Päivä 2
Kaupunkisuunnistus hauskoin tiimitehtävin – näe Helsinki uusin silmin. Jokaiselle joukkueelle annetaan Nokian kommunikaattori suunnistusta ja tehtäviä varten. Suunnistukselle voidaan antaa myös erillinen teema kuten design, aktiviteetit tai kulttuuri tai historia. Rasteihin voi kuulua niin ongelmanratkaisutehtäviä kuin tandem-melontaa ja hauskojen tehtävien ikuistamista kameralla.

Tehtävä päättyy Ravintola Savuun, jossa tervakasteella toivotetaan vieraat tervetulleiksi ja missä herkulliset savustetut kalat ja lätyt jo odottavat. Lounaan yhteydessä palkitaan voittajajoukkue.

Lounaan jälkeen matka jatkuu Ribveneillä saariston poikki Saunasaareen. Kansainväliset vieraat tutustetaan suomalaiseen sanakulttuuriin ja savusaunoihin. Myös kuumavesipaljut ovat vieraiden käytössä. Idyllinen rauha omalla saarella pääkaupungin hulinan vieressä luo mielenkiintoisen kontrastin. Oheisohjelmaa järjestetään myös ei-saunoville vieraille, vaikkapa saappaanheittokisa.

Illalla kuljetus illalliselle Pub raitsikalla tai isommalle porukalle raitiotievaunu 150:llä. Gaalaillallinen ryhmälle sopivassa paikassa, esimerkiksi Ritarihuoneen hienostuneessa ilmapiirissä.

Illan ohjelmaan kuuluu herkullisen ruoan lisäksi taitavat sellonsoittajat, jotka osaavat soittaa myös pilke silmäkulmassa Formula 1-aiheista musiikkia.

Täyden palvelun DMC-yrityksenä (Destination Management Company) tarjoamme ammattimaista tapahtuman hallintaa koko matkan ajan ja kaikkien yksityiskohtien huomioimista. Räätälöidyn tarjouksen tapahtumaanne tai kokous- ja kannustematkaanne varten saatte lähettämällä tarjouspyynnön tästä linkistä.