Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Tarjoamme yrityksille luovasti toteutettuja, yhteiskuntavastuullisia tapahtumia

Yrityksen uusien tuotteiden ideoimiseen, laadunparantamiseen tai vaikka henkilöstön kunnonkohottamisprojektiin luodaan kilpailu, jonka voittaja voi päättää mihin hyväntekeväisyyskohteeseen sopiva tapahtuma järjestetään. Vaikka iloinen liikuntatapahtuma vammaisille lapsille tai musiikkitapahtuma paikalliselle vanhustentalolle. Työntekijät voivat olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa tapahtumaa resurssiensa mukaan. Hyväntekemiseen osallistuminen tuottaa työntekijöille aitoja elämyksiä ja antaa merkitystä omaan arkipäivään. Tapahtuma voidaan kuvata ja taltioida vaikka yrityksen websivuille.

Mikä on teidän yrityksellenne erityisen tärkeää? Onko se ehkä luonnosta huolehtiminen? Järjestetään tapahtuma, jossa henkilökunta voi aidosti yrityksen kanssa muuttaa todeksi tätä yrityksen arvoa – esimerkiksi kierrätyskoulu, design paja kierrätysmateriaaleista designsuunnittelijan kanssa tai vaikka paikallisen uimarannan siistiminen päättyen hauskoihin rantajuhliin.

Aitoa yhdessäoloa perhetapahtumissa. Asiakkaita ja henkilökuntaa ei välttämättä enää motivoi ravintolaillalliset, jotka vievät aikaa perheeltä. Kutsukaa asiakkaat tai henkilökunta perheineen mukaan ja suunnitellaan tapahtuma niin, että siitä jää oikeasti hyvä mieli kaikille. Hauskaa liikuntaa ja pelejä, joita perhe voi tehdä yhdessä.

Tapahtumien järjestämisen ei tarvitse aina olla kallista – toteutamme tapahtuman yrityksenne arvojen näköiseksi ja annettua budjettia noudattaen.

Täyden palvelun DMC-yrityksenä (Destination Management Company) tarjoamme ammattimaista tapahtuman hallintaa koko tapahtuman ajan ja kaikkien yksityiskohtien huomioimista. Räätälöidyn tarjouksen tapahtumaanne tai kokous- ja kannustematkaanne varten saatte lähettämällä tarjouspyynnön tästä linkistä.

Pyydä tarjous