Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Kokous merellä & Tukholma seikkailijan silmiin

Tämä ohjelma jättää kansainvälisille vieraille Suomesta, Helsingistä ja isännöivästä yrityksestä aktiivisen, luovan ja hauskan muistijäljen, joka ei unohdu aikojen saatossa. Ohjelmaa voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden, aikataulun ja budjetin mukaan..

Malliohjelma

PÄIVÄ 1
Kokousristeily alkaa Olympiaterminaalista TAI Eteläsatamasta. Kokoustila, lounasbuffet ja kahvitukset laivalla.
Illallinen ja yöpyminen laivalla

PÄIVÄ 2
Bussikuljetus satamasta Tukholman keskustaan tai vanhaan kaupunkiin.

TUKHOLMA VANHAN KAUPUNGIN KATOILTA
10 hengen ryhmät varustetaan turvallisin kiipeilyvarustein ja viedään opastettuina ihailemaan Tukholmaa katoilta käsin. Opastettu kattokävely kestää noin kaksi-kolme tuntia ryhmästä riippuen.

TAI

JOUKKUEKISAILU ”CHALLENGE”
1.5-2 tunnin joukkuekisailu 4-6 hengen tiimeissä. Tiimit suunnittelevat omat suunnistusreittinsä ja suorittavat valitsemiaan tehtäviä eri puolilla Tukholmaa mukanaan kartta, tehtäväkirja ja digikamera. Tehtävinä esimerkiksi näyttelemistä, uimista, lautan rakentamista, suunnistusta, valokuvausta, ongelmanratkaisutehtäviä tms. Tässä tehtävässä ratkaisee tiimityö, nopeus ja luovuus! Voittajatiimi palkitaan, ja tehtävän varrella otettavat valokuvat toimitetaan myöhemmin kuva-CD:nä.

TAI

SUUNNISTUSKISA RIB-VENEILLÄ TUKHOLMAN SAARISTOSSA
2-3 tunnin vauhdikas kilpailu Tukholman saaristossa 12 hengen venejoukkueina. Tehtävänä on käydä läpi 16 pistettä saaristossa rib-veneillä. Kukin joukkue suunnittelee reitit ja pisteiden käyntijärjestyksen, tavoitteena olla mahdollisimman nopea. Veneitä ohjaa kokenut miehistö.

Jännittävyyttä voidaan lisätä niin, että tehtävä alkaa jo laivalla, ja rib-veneisiin laskeudutaan köysillä suoraan laivan kannelta!

Kuljetus takaisin laivalle, jossa kokous jatkuu.
3 ruokalajin illallinen laivan ravintola Maxime Bistrossa.
Mahdollisuus ottaa laivalle lisäohjelmaa kuten viinien tunnistamiskisa tai casinokoulu.

PÄIVÄ 3
Buffet-aamiaisen jälkeen laiva saapuu Helsinkiin.

 

Pyydä tarjous